Meer resultaten voor parochie lochristi

   
   
 
parochie lochristi
Vieringen in onze parochie Kerknet.
Registreren op Kerknet loont zeker de moeite. Je kan dan reacties op artikels lezen en zelf reageren, je favoriete pagina's' bewaren, nieuwtjes per e-mail ontvangen en zelfs de homepagina personaliseren op basis van jouw interesses. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke. Vieringen in onze parochie. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke.
deur
Parochie St.-Niklaas Lochristi Kerknet.
Parochie H.-Kruis Sint-Kruis-Winkel. Parochie O.-L.-Vrouw Geboorte Desteldonk. Parochie O.-L.-Vrouw Geboorte Overslag. Parochie O.-L.-Vrouw Middelares Lochristi Hijfte. Parochie O.-L.-Vrouw en St.-Petrus Zaffelare. Parochie St.-Amandus Oostakker. Parochie St.-Bavo Mendonk. Parochie St.-Catharina Wachtebeke. Parochie St.-Daniƫl Profeet Beervelde. Parochie St.-Eligius Zeveneken. Parochie St.-Niklaas Lochristi.
Lening simulatie
Parochiekerk Hijfte wordt centrumkerk voor 11 parochies Lochristi Het Nieuwsblad.
In die brief, die de titel De gazet van de nieuwe parochie meekreeg, wordt een en ander verduidelijkt. Sinds" halfweg augustus maakt de parochie Lochristi deel uit van het dekenaat Lokeren. Binnen dat dekenaat werden twee nieuwe parochies omschreven, twee pastorale samenwerkingsverbanden over de bestaande parochiegrenzen heen.
schoonmaakbedrijven
Bavoparochie. Dat is de naam van de nieuwe parochie Lochristi Het Nieuwsblad.
Dat is de benaming van de nieuwe parochie die in oprichting is en die momenteel 11 kerken bevat in de parochie Gent Kanaalzone/Lochristi-Wachtebeke. De naam slaat op de parochies in Desteldonk, Mendonk, Oostakker, Sint-Kruis-Winkel, Lochristi alle deelgemeenten en Wachtebeke. Dat maakte pastoor Chris Simoens, die moderator is voor de nieuwe parochie, maandagavond in de kerk van Wachtebeke bekend op een eerste van drie informatieavonden.
Contact Kerknet.
Registreren op Kerknet loont zeker de moeite. Je kan dan reacties op artikels lezen en zelf reageren, je favoriete pagina's' bewaren, nieuwtjes per e-mail ontvangen en zelfs de homepagina personaliseren op basis van jouw interesses. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke.
Parochiekerk Sint-Nicolaas Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Datering 15de eeuw, derde kwart 17de eeuw, eerste kwart 18de eeuw, tweede kwart 19de eeuw. In 1156 stond er te Lochristi reeds een kapel die afhing van de Heilig Kerstkerk te Gent, waarschijnlijk op de plaats van de huidige kerk. Oprichting van de parochie tussen 1221 en 1280.
Zalen in Lochristi overzicht Gemeente Lochristi.
Feestzaal en vergaderzaal. Vergaderingen, seminaries, exposities., Bosdreef 5B Lochristi. Dorp-West 52 9080 Lochristi Stratenplan. 09 326 88 12 09 326 88 13 Fax. 09 355 90 51 e-mail. Vandaag: 8 tot 12 uur. Alle openingsuren contactinfo. 2018 Gemeente Lochristi T.
uitvaart.
Alveus is ontstaan vanuit het idee om een andere" benadering bij uitvaartverzorging te brengen: op een menselijker manier omgaan met rouwende families in die moeilijke periode van verlies en tevens het milieuvriendelijke aspect van een uitvaart respecteren. lire la suite.

Contacteer ons