Op zoek naar parochie lochristi?

   
   
 
parochie lochristi
Bavoparochie. Dat is de naam van de nieuwe parochie Lochristi Het Nieuwsblad.
Dat is de benaming van de nieuwe parochie die in oprichting is en die momenteel 11 kerken bevat in de parochie Gent Kanaalzone/Lochristi-Wachtebeke. De naam slaat op de parochies in Desteldonk, Mendonk, Oostakker, Sint-Kruis-Winkel, Lochristi alle deelgemeenten en Wachtebeke. Dat maakte pastoor Chris Simoens, die moderator is voor de nieuwe parochie, maandagavond in de kerk van Wachtebeke bekend op een eerste van drie informatieavonden.
Lening simulatie
Parochie St.-Niklaas Lochristi Kerknet.
Parochie H.-Kruis Sint-Kruis-Winkel. Parochie O.-L.-Vrouw Geboorte Desteldonk. Parochie O.-L.-Vrouw Geboorte Overslag. Parochie O.-L.-Vrouw Middelares Lochristi Hijfte. Parochie O.-L.-Vrouw en St.-Petrus Zaffelare. Parochie St.-Amandus Oostakker. Parochie St.-Bavo Mendonk. Parochie St.-Catharina Wachtebeke. Parochie St.-Daniël Profeet Beervelde. Parochie St.-Eligius Zeveneken. Parochie St.-Niklaas Lochristi.
adverteren op google
uitvaart.
Ruimte tussen dood en uitvaart is vooral een pleidooi om die unieke tijd tussen gisteren en morgen bewust te beleven, om het leven ook op pijnlijke momenten voluit te leven en niet geleefd te worden. De complexe gevoelens die het denken over en het omgaan met dood oproepen, komen sereen ter sprake.
multicolor led
Parochiekerk Hijfte wordt centrumkerk voor 11 parochies Lochristi Het Nieuwsblad.
Vorige week zondag kregen de misgangers een brief mee. In die brief, die de titel De gazet van de nieuwe parochie meekreeg, wordt een en ander verduidelijkt. Sinds" halfweg augustus maakt de parochie Lochristi deel uit van het dekenaat Lokeren.
krediet
Contact Kerknet.
Je kan dan reacties op artikels lezen en zelf reageren, je favoriete pagina's' bewaren, nieuwtjes per e-mail ontvangen en zelfs de homepagina personaliseren op basis van jouw interesses. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke. Parochie in Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke. Vindt u op de site niet terug wat u zocht of wilt u ons graag persoonlijk contacteren, wij staan graag tot uw dienst!
Parochiekerk Sint-Nicolaas Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Datering 15de eeuw, derde kwart 17de eeuw, eerste kwart 18de eeuw, tweede kwart 19de eeuw. In 1156 stond er te Lochristi reeds een kapel die afhing van de Heilig Kerstkerk te Gent, waarschijnlijk op de plaats van de huidige kerk. Oprichting van de parochie tussen 1221 en 1280.
Sint-Baafsheerlijkheid. Schepenbank, Parochies en Leenhof.
1354 Landboek van de parochie Lochristi, vernieuwd door Pieter Reyniers, baljuw van de voornaamste parochie, 1720, met aantekeningen tot 1799. 1355 Gelijktijdige kopieën uit de wettelijke passeringen voor baljuw, schouwen en schepenen van de heerlijkheid en vierschare van St-Baafs, betreffende de families: Vander Bruggen, Masureel, de Neckere, Van Damme.
uitvaart communie parochie lochristi.
Parochie St.-Niklaas Lochristi. Parochiekerk Hijfte wordt centrumkerk voor 11 parochies Lochristi Het Nieuwsblad. In die brief, die de titel De gazet van de nieuwe parochie meekreeg, wordt een en ander verduidelijkt. Sinds" halfweg augustus maakt de parochie Lochristi deel uit van het dekenaat Lokeren.

Contacteer ons