Op zoek naar activiteiten jongeren?

   
   
 
activiteiten jongeren
Zelfbeeld: activiteiten Jongeren op het bot.
De jongeren vullen de zinnen bij elkaar aan met positieve kenmerken. Hierna volgt een nabespreking met duiding en reflectie. Activiteit: Zelf-boekjes maken. De leerlingen maken doorheen de weken waarin zij bezig zijn met dit thema een boekje over wie zijn zijn en hoe zij zichzelf zien. Hierbij is niet alleen het product belangrijk, maar vooral ook het proces: het stil staan bij zichzelf. Zij doen dit op basis van zelfreflectie, maar ook door in gesprek te gaan met anderen: hun ouders, hun vrienden. Lessenreeks: Zet jezelf in de verf. In deze activiteit kunnen ASO-leerlingen, al dan niet begeleid door lln. uit de richting schoonheidszorg, hun eigen fysieke sterktes in kaart brengen in een basissessie make-up. In 1 lesblok van 2 uur werken de leerlingen zelfstandig aan een make-upadvieskaart, een persoonlijke handleiding hoe ze er op hun best kunnen uitzien. Deze lessenbundel, ontworpen door studenten schoonheidszorg, helpt leerlingen hun fysieke kwaliteiten te versterken via gericht make-upadvies. Opwarmer of afsluiter: Dat is juist maar. Deze opdracht kan gebruikt worden als opwarmer of afsluiter. Hierbij focust de jongere in kwestie op een positieve eigenschap van zichzelf. Opwarmer: Op de schoot. Deze vrolijke opwarmer is een goede start voor activiteiten rond zelfbeeld.
sea life blankenberge
Jongeren kunnen voordelig activiteiten ontdekken De Panne Regio HLN.
Jongeren kunnen voordelig activiteiten ontdekken. 10 mei 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. De Panne lanceert de ontdekcheques voor jongeren en tweede verblijvers van 16 tot 25 jaar. We" zullen verenigingen en handelaars aanschrijven die een aanbod activiteiten op jeugdmaat aanbieden, zegt jeugdschepen Arne Debaeke DAS.
leidinggeven
Meer info over activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Meer info over activiteiten voor jongeren. Listen to this page. Meer info over activiteiten voor jongeren. In deze gids vindt u een overzicht van alle mogelijke kampen in binnen en buitenland voor kinderen en jongeren van 4 tot 26 jaar.
2017
Activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Activiteiten voor jongeren. Van workshops tot boekenjury. Kom naar de unieke JONGERENBIBLIOTHEEK van De Krook! KLUBKROOK op woensdag in De Krook. Ontdek KLUBKROOK: kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven!
Activiteiten voor kinderen en jongeren Vorselaar.
Home Vrije Tijd Jeugd Activiteiten voor kinderen en jongeren. Activiteiten voor kinderen en jongeren. Vrijetijdskalender Netepark paasvakantie. Nog geen plannen voor de paasvakantie? Beperk je niet tot het aanbod van Vorselaar alleen, maar bekijk ook de opties in onze buurgemeentes.
Activiteiten voor kinderen en jongeren OPGLABBEEK.be.
Ondernemen en werken. Kennismakingscheque lokale economie. Openingsuren en contact. UiT in Opglabbeek. Activiteiten voor kinderen en jongeren. UiT in Opglabbeek. Kinderen en jongeren. Activiteiten voor kinderen en jongeren. Nog even geduld. Volg ons op. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Jeugdbewegingen Nok Nok.
Leuke activiteiten op maat van jouw jeugdbeweging. Zit je in de leiding van een jeugdorganisatie en ben je op zoek naar leuke activiteiten die jongeren beter in hun vel doen voelen? Dan ben je op het juiste adres! Want hier vind je een overzicht van groepsspelen en activiteiten op maat van jouw jeugdbeweging.
Activiteiten voor jongeren tijdens de zomervakantie Tremelo Het Nieuwsblad.
15/06/2015 om 1057: door cjt Print Corrigeer. Tremelo Tijdens de zomervakantie organiseert de dienst Vrije Tijd een aantal activiteiten voor kinderen en jongeren. Inschrijven voor deze activiteiten kan in het gemeentelijk zwembad tijdens de openingsuren of via het vrijetijdsloket op de gemeentelijke website.

Contacteer ons