Resultaten voor activiteiten met jongeren

   
   
 
activiteiten met jongeren
Activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Activiteiten voor jongeren. Van workshops tot boekenjury. Kom naar de unieke JONGERENBIBLIOTHEEK van De Krook! KLUBKROOK op woensdag in De Krook. Ontdek KLUBKROOK: kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven! Digitaal maken voor 13-18 jaar. Duik binnen in de digitale DIY-makerscultuur: lasercutten, 3D-printen, basis elektronica en programmeren. Workshops en open atelier. De Krook zkt M/V 13 tot 18 jaar. Werk mee aan de unieke jongerenbibliotheek aan De Krook. Lees snel verder. Kinder en Jeugdjury 12-16 jaar. De Kinder en Jeugdjury Vlaanderen KJV telt 6 leeftijdsgroepen die 8 boeken lezen en beoordelen. Ook in Bibliotheek Gent! De kleine Cervantes jury 1ste graad secundair. Vorm met medeleerlingen een jurygroepje voor De kleine Cervantes jeugdliteratuurprijs van de Stad Gent.
wheelz4kids.com
Leuke activiteit voor jongeren 15-20 jaar? Girlscene Forum.
ik weet niet of je ook een soort keuken hebt? misschien is het leuk om met z'n' allen iets te gaan koken ofzo en dan samen eten. of je kan de jongeren die daar komen zelf vragen wat ze leuk vinden en dat ze dan allemaal dingen op gaan schrijven en dat je dan overlegt wat ze het allerliefst willen doen ofzo.
fossil horloge
Activiteiten voor jongeren Partners in Welzijn.
Activiteiten voor jeugd en jongeren. Ontmoeting, ontspanning, creativiteit, muziek en beweging voor kinderen, tieners en jongeren. Partners in Welzijn organiseert veel activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren. Het aanbod is zó gevarieerd dat er vast en zeker ook voor jou iets bij zit. Ecsplore helpt jeugd en jongeren hun sportieve en kunstzinnige kwaliteiten te ontdekken. Klik hieronder op de link om naar de website van Ecsplore te gaan. Bezoek de website. Bezoek de website. Leuke en leerzame kinderactiviteiten georganiseerd in samenwerkking met Beekse instellingen, verenigingen en bedrijven.
lenen
Meer info over activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Meer info over activiteiten voor jongeren. In deze gids vindt u een overzicht van alle mogelijke kampen in binnen en buitenland voor kinderen en jongeren van 4 tot 26 jaar. Lees meer I-Luna Group. Theater I-Luna maakt eigenzinnige keuzes bij de theaterstukken die ze brengen voor kinderen en jongeren. Lees meer Based on Stage. Based on Stage wil kinderen en jongeren de kans geven om zich artistiek te ontplooien via een divers aanbod aan podiumkunsten. Lees meer Bouwen met resthout.
Eropuit met jongeren? DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 849 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. Jongeren 849 Uitjes voor jongeren.
Brussel voor jongeren Région bruxelloise Brussels Gewest.
Parken en groen. Brussel met kinderen. Brussel voor jongeren. Brussel voor senioren. Brussel op zondag. Brussel voor jongeren. Brussel heeft alternatieve stadstochten voor jongeren, lokale jeugdverenigingen, alternatieve uitstapjes en toffe activiteiten voor jongeren. Brussel heeft alle leeftijden iets te bieden: ook coole activiteiten voor jongeren.
Zelfbeeld: activiteiten Jongeren op het bot.
Deze verrassende activiteit maakt gebruik van foto's' en filmmateriaal om de leerlingen te doen stilstaan bij de invloed van hun gedrag en stereotype beelden op het zelfbeeld van anderen. De foto's' en filmpjes tonen jongeren uit verschillende subculturen met verschillende en gemeenschappelijke kenmerken.
Voor elke gelegenheid een activiteit in België! 1001activiteiten.be.
Hier vind je een compleet overzicht met activiteiten in Nederland! Ga naar 1001activiteiten.nl! De TOP 5 populairste activiteiten. Tai Chi Workshop op locatie in België. 4 tot 250 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in België. Workshops Activiteit op locatie.

Contacteer ons