Resultaten voor activiteiten met jongeren

   
   
 
activiteiten met jongeren
Zelfbeeld: activiteiten Jongeren op het bot.
Deze verrassende activiteit maakt gebruik van foto's' en filmmateriaal om de leerlingen te doen stilstaan bij de invloed van hun gedrag en stereotype beelden op het zelfbeeld van anderen. De foto's' en filmpjes tonen jongeren uit verschillende subculturen met verschillende en gemeenschappelijke kenmerken.
lening
Voor elke gelegenheid een activiteit in België!
Activiteiten in Nederland. Zoek je een activiteit in Nederland? Hier vind je een compleet overzicht met activiteiten in Nederland! Ga naar 1001activiteiten.nl! De TOP 5 populairste activiteiten. Lipdub music video op elke locatie in België. 3995, per persoon. Vanaf 10 personen.
Ballonvaren
Duizenden kant-en-klare spelen KLJ.be. KLJ. Zoeken. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Instagram. Site by Wieni.
Je vindt er meer dan 3000 kant-en-klare activiteiten in terug. Bovendien kan je filteren op onder andere: leeftijd, aantal deelnemers, terrein, soort spel, duur van het spel, enzovoort. Zo vind je voor al jouw leden dé geschikte activiteit. Op zoek naar een activiteit? Is je inspiratie op en weet je niet wat te doen met je leden? in onze spelendatabank vind je meer dan 3000 spelen! Ontdek hier de spelendatabank! Maakte je zelf een leuk spel? Aarzel dan niet om het te delen! Dat doe je in 5 eenvoudige stappen.: Ga naar www.spelensite.be. Maak een account aan e-mailadres, wachtwoord en KLJ-afdeling. Voeg je speluitleg en eventuele bijlagen toe. Geef het spel enkele kenmerken zodat het eenvoudig te filteren is leeftijd, terrein, aantal spelers, soort spel. Zie de spelen die je ingeeft via de spelensite automatisch verschijnen in de spelendatabank van de KLJ-website. Informatieve spelen rond maatschappelijke themas. Met informatieve of educatieve spelen kunnen kinderen en jongeren kennismaken met iets uit de maatschappij dat ze niet zo goed kennen: armoede, pesten, seksualiteit Zo kun je hen bewust maken van kansen en gevaren, en hun mening errond laten vormen.
time
Activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Activiteiten voor jongeren. Van workshops tot boekenjury. Kom naar de unieke JONGERENBIBLIOTHEEK van De Krook! KLUBKROOK op woensdag in De Krook. Ontdek KLUBKROOK: kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven! Digitaal maken voor 13-18 jaar. Ga in Bibliotheek De Krook creatief aan de slag met digitale techniek: leer lasercutten, 3D-printen, programmeren en basis elektronica.
Eropuit met jongeren? DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 857 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. Jongeren 857 Uitjes voor jongeren.
Jongeren kunnen voordelig activiteiten ontdekken De Panne Regio HLN.
Ik denk aan een richtprijs van twintig euro voor een pakket met tien activiteiten. De jongere betaalt de activiteit met de cheque en wij betalen de vereniging of handelaar terug volgens het normale tarief. Dit project vloeit voort uit de Move X-werking. Jongeren konden onder begeleiding van een jobstudent dagactiviteiten buiten De Panne beleven.
Activiteiten voor jongeren Partners in Welzijn.
Activiteiten voor jeugd en jongeren. Ontmoeting, ontspanning, creativiteit, muziek en beweging voor kinderen, tieners en jongeren. Partners in Welzijn organiseert veel activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren. Het aanbod is zó gevarieerd dat er vast en zeker ook voor jou iets bij zit. Ecsplore helpt jeugd en jongeren hun sportieve en kunstzinnige kwaliteiten te ontdekken. Klik hieronder op de link om naar de website van Ecsplore te gaan. Bezoek de website. Bezoek de website. Leuke en leerzame kinderactiviteiten georganiseerd in samenwerkking met Beekse instellingen, verenigingen en bedrijven.
Leuke activiteit voor jongeren 15-20 jaar? Girlscene Forum.
ik weet niet of je ook een soort keuken hebt? misschien is het leuk om met z'n' allen iets te gaan koken ofzo en dan samen eten. of je kan de jongeren die daar komen zelf vragen wat ze leuk vinden en dat ze dan allemaal dingen op gaan schrijven en dat je dan overlegt wat ze het allerliefst willen doen ofzo.

Contacteer ons