Zoeken naar activiteiten met jongeren

   
   
 
activiteiten met jongeren
Activiteiten voor jongeren Stad Gent.
Activiteiten voor jongeren. Van workshops tot boekenjury. Kom naar de unieke JONGERENBIBLIOTHEEK van De Krook! KLUBKROOK op woensdag in De Krook. Ontdek KLUBKROOK: kom langs in De Krook op woensdagnamiddag en spring binnen in de Jongerenbibliotheek: er is altijd iets te beleven! Digitaal maken voor 13-18 jaar. Ga in Bibliotheek De Krook creatief aan de slag met digitale techniek: leer lasercutten, 3D-printen, programmeren en basis elektronica.
boekhouding
Zelfbeeld: activiteiten Jongeren op het bot.
Deze verrassende activiteit maakt gebruik van foto's' en filmmateriaal om de leerlingen te doen stilstaan bij de invloed van hun gedrag en stereotype beelden op het zelfbeeld van anderen. De foto's' en filmpjes tonen jongeren uit verschillende subculturen met verschillende en gemeenschappelijke kenmerken.
majestic seo
Voor elke gelegenheid een activiteit in België!
Activiteiten in Nederland. Zoek je een activiteit in Nederland? Hier vind je een compleet overzicht met activiteiten in Nederland! Ga naar 1001activiteiten.nl! De TOP 5 populairste activiteiten. De leukste Ibiza tas maak je zelf. Vanaf 2995, per persoon. Vanaf 8 personen.
krediet
Leuke activiteit voor jongeren 15-20 jaar? Girlscene Forum.
ik weet niet of je ook een soort keuken hebt? misschien is het leuk om met z'n' allen iets te gaan koken ofzo en dan samen eten. of je kan de jongeren die daar komen zelf vragen wat ze leuk vinden en dat ze dan allemaal dingen op gaan schrijven en dat je dan overlegt wat ze het allerliefst willen doen ofzo.
Lening simulatie
Duizenden kant-en-klare spelen KLJ. KLJ. Zoeken. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Instagram. Site by Wieni.
Neem dan snel een kijkje in onze spelendatabank. Je vindt er meer dan 3000 kant-en-klare activiteiten in terug. Bovendien kan je filteren op onder andere: leeftijd, aantal deelnemers, terrein, soort spel, duur van het spel, enzovoort. Zo vind je voor al jouw leden dé geschikte activiteit. Op zoek naar een activiteit? Is je inspiratie op en weet je niet wat te doen met je leden? in onze spelendatabank vind je meer dan 3000 spelen! Ontdek hier de spelendatabank! Maakte je zelf een leuk spel? Aarzel dan niet om het te delen! Dat doe je in 5 eenvoudige stappen.: Ga naar www.spelensite.be. Maak een account aan e-mailadres, wachtwoord en KLJ-afdeling. Voeg je speluitleg en eventuele bijlagen toe. Geef het spel enkele kenmerken zodat het eenvoudig te filteren is leeftijd, terrein, aantal spelers, soort spel. Zie de spelen die je ingeeft via de spelensite automatisch verschijnen in de spelendatabank van de KLJ-website. Informatieve spelen rond maatschappelijke themas. Met informatieve of educatieve spelen kunnen kinderen en jongeren kennismaken met iets uit de maatschappij dat ze niet zo goed kennen: armoede, pesten, seksualiteit Zo kun je hen bewust maken van kansen en gevaren, en hun mening errond laten vormen.
Activiteiten voor jongeren Modesto.
Activiteiten voor jongeren. Studenten die blijk geven van intellectueel talent. Dit kan aangetoond worden door het samenstellen van een portfolio met bewijs van intellectuele prestaties, aanbevelingen van een leerkracht, scores op een gestandaardiseerde intelligentietest, Je kan creatief zijn bij het samenstellen van deze portfolio.
Jeugdbewegingen Nok Nok.
Leuke activiteiten op maat van jouw jeugdbeweging. Zit je in de leiding van een jeugdorganisatie en ben je op zoek naar leuke activiteiten die jongeren beter in hun vel doen voelen? Dan ben je op het juiste adres! Want hier vind je een overzicht van groepsspelen en activiteiten op maat van jouw jeugdbeweging. Het kan zijn dat je al vertrouwd bent met enkele van deze activiteiten.
A-stad.

Contacteer ons